Compania Inter Series srl este detinatoarea brandului Lemndeco.
   Datele companiei : CUI 32767665   J40/1517/2014   Bucuresti, Romania
   Lemndeco.ro are grija de interesele personale ale clientilor sai şi ale tuturor persoanelor ce accesează www.lemndeco.ro si cauta sa asigure siguranta navigarii, rasplatind astfel increderea acordata de clienti .
   Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, va informam ca nu stocam nici o informatie despre dv., nu intentionam sa va contactam pe viitor in scopuri de marketing si ca nu veti fi parte din nici un program de statistici in cadrul companiei. Scopul acestui site este de informare si prezentare.
   Preturile afisate la produse sunt pur orientative. Se refera la metrul patrat sau la bucata. Avand in vedere ca profilul nostru este de a lucra personalizat, fara stocuri, fiecare proiect este tratat diferit si de aceea ne este imposibil sa standardizam costurile. Puteti avea in vedere ca realizarea devizului o facem in mod gratuit la care adaugam intreaga noastra expertiza de lucru si recomandari acolo unde este necesar. Va oferim suportul in gasirea solutiilor tehnice potrivite si ne adaptam la situatiile concrete de pe fiecare santier.
   Daca sunteti de acord cu aceasta modalitate de contact, ne puteti scrie si pe adresa george@lemndeco.ro sau ne puteti contacta la telefon 0727.225.930.
  Ne gasiti si pe Facebook : Atelier Lemndeco

 

lemn lemndeco